14 Ağustos 2008 Perşembe

Lampard Evde Kaldı


Mourinho'nun çekirgesi, canı ciğeri denilerekten Inter'e gidişine kesin gözüyle bakılan Chelsea'nin Terry ile birlikte lider futbolcusu Lampard kulübüyle 5 yıllık kontrat imzaladı, klasik tabirle yuvada kaldı.
Bu imzaya en çok sevinen Scolari olmuştur muhakkak. Her ne kadar nedeni pek bilinmeyen bir gıcıklık hissi olsa da Lampard'a dair takıma faydası trtışılmaz ki istatistikler bu kez de yalan söylemiyor.
2001-2002 sezonunda West Ham'ın fabrika misali futbolcu çıkaran altyapısından Chelsea'ye gelen Lampard istikrarı, lider oyuncu vasıfları ve 369 maçta attığı 110 golle mavi-beyazlıların 50 yıl süren şampiyonluk hasretini bitiren ve takımı ayakta tutan en önemli unsurlardan biri.
Basında sürekli çıkan transfer haberlerinin doğruyu yansıtmadığını, kariyerini Chelsea'de bitirmek istediğini de not düşmüş kendisi...

Chelsea için son dönemlerde önemli bir not da Real Madrid'li Robinho'nun peşini bırakmamaları.
Scolari'nin özellikle istediği ve Chelsea'nin £19,7milyonluk teklifini Madrid reddederken, Scolari 31 Ağustos yani transfer sezonu kapanana kadar güzel haber bekliyor. Madrid cephesinde Schuster dahil herkes hiçbir yere gitmeyecek açıklamaları yapıyor. Açıkçası ilk sezon hayal kırıklığı yarattıktan sonra geçen yıl takım oyunu ve kendini geliştirme açısından aşama kaydeden Robinho'nun uçuk bir teklif gelmediği müddetçe kulübünde kalacağa benzer...

Hiç yorum yok: