13 Eylül 2011 Salı

bizden cacık olmaz aabi

 

Voleybol bağyan takımımız neşeli idmanda futbol maçı yapmış efendim , küçük melahat kampın neşe kaynağıymış falan. Şaka bir yana Eskişehir maçını gördükten sonra ablalar oynasın biz seyredelim en güzeli.
Play  off sistemi anca bize yarar orası kesin çünkü şampiyonluk falan uzun süre hayal bence, hiçbir şekilde başarılı olabileceğimizi düşünmüyorum ki umarım yanılırım.
Bomba transfer adında bir menajerin bize kakaladıklarıyla ihtiyaç dışı yerlere gudik transferlerle gözboyamayı başardılar ama satılan kombine sayısı bu sene işlerin öyle yürümediğini gösteriyor. Keza kapalı biletleri de aynı şekilde 200-300tl biletler falan, hala bir tepki verilmiyor tabi herkesin keyfi yerinde ama ilerde üzerinden para ve itibar kazanacakları bir Beşiktaş olmayacak bu gidişle.
Eskişehir maçına dönecek olursak sahada kimin ne yaptığı belli olmayan, sağ ve sol beki yıllardır bulunmayan Beşiktaş'ın nafile çırpınışlarını canlı gördü bu gözler. Tribün olarak da kötüydük, devre arasındaki gereksiz atışma da hoş olmadı, Maç sonu da otobüs taşlanma gösterisiyle deplasmanların olmazsa olmaz ritüelini gerçekleştirdi rakip tribün. Velhasıl demirören ailesinin oytuncağı olan kulüpte karışıklıklar, kaos, para çarçuru ve bilumum popülist söylemler eksik olmayacak malesef...