24 Temmuz 2008 Perşembe

Fahri Tatan Olayı


Geçtiğmiiz hafta yaşanan olay tarihe Fahri Tat nOlayı diye not düşülmüştür kesinlikle.
Bir kez daha gördük ki bir yönetim bu kadar basiretsiz, çapsız olabilir. Takımın kampına götürülen, kampın en formda oyuncularından diye lanse edilen Fahri Beşiktaş'tan Konyaspor'a satıldığını cep telefonuna gelen mesajla öğreniyor akabinde olaylar gelişiyor.
Olayın bir diğer yüzü ise bu kararları vermesi gereken kişi olan Ertuğrul Sağlam'ın haberdar olmaması ki onun da artık bir fonksiyonunun olmadığı, Demirören-S.Engin ekürisinin takımı keyiflerine göre yönettiklerinin resmidir.


Bu tarz saçma sapan olay tabiki ilk değil Demirören yönetimindeki Beşiktaş için.
Geçtiğimiz yıl takımdaki en istikrarlı oyuncu olmasının meyvesini 3.kaptanlığa getirilerek gören Koray Avcı da gönderildiği haberini televizyonda izlemişti hem de kaptanlık kararının 1-2 ay sonrasında.
Koray mevkisi, çok yönlü oyunu, istikrarı ve yürekliliğiyle bu takımda ilk kalacaklardan olması gerekirken yaşananlar şaka gibi. Keza Fahri de ülkedeki önlibero kısırlığında Beşiktaş'a geldiğinde milli takım oyuncusuyken şu an mental açıdan da futbolcuyu yaptığı işten soğutan, futbolcu harcama konusunda yüksek lisans yapmış durumdayız.
Artık ne sabır ve dilimiz de tüy kaldı, dibe vurmaya az kaldı. Belki de dibe vurmalıyız ki bazı şeylerin değeri anlaşılsın, kulübe dadanan akbabalar uzaklaşsın...

Hiç yorum yok: