21 Mart 2009 Cumartesi

Dibine Kadar & Senden Daha Güzel


4 senelik aranın ardından çok şükür Duman yeni albümünü bitirdi, 18 Mart itibariyle de piyasaya sürüldü.
Aslında iki albüm var ortada Dibine Kadar ve Senden Daha Güzel adlarıyla 10ar şarkıdan oluşan toplam 20 şarkılık şahane bir albüm olmuş.
Albümün kayıtları da İrlanda'da Grouse Lodge Studio'da 65 günde tamamlanmış.
Söz ve müzikleri grubun solisti Kaan Tangöze'ye ait albüm çıkmadan zaten internete düşmüştü, indirdik indireli bu şarkıları dinliyorum açıkçası tüm şarkılar güzel ve dinledikçe güzelleşen şarkılar.
Arada göndermelerle dolu İyi de Bana Ne, Paranoya, Senden Daha Güzel, Senin Marşın, Bu Aşk Beni Yorar, Dibine Kadar, Hayvan, Helal Olsun, Sor Bana Pişmanmıyım ve Yalan adlı şarkılar kült olacak durumda ki diğerleri de mükemmel denecek seviyede. Bana kalırsa ömrü hiç tükenmeyecek kalıcı bir albüm olmuş, cillop gibi olmuş diyor sözü Senden Daha Güzel parçalarına bırakıyorum;

2 yorum:

voodoo girl dedi ki...

ben 2 albümü pack halinde satarlar diye düşünmüştüm ancak gayet 'biz 20 şarkı yaptık siz de bir zahmet 30 tl ödeyin' demişler. türkçe albümleri internetten indirmek istemiyorum ancak nil'i de ekle 45 lira mı vereceğim yahu yuh.

ferdinand dedi ki...

Haklısın Vudu kardeş, ayrı ayrı çıkarmaları kötü olmuş açıkçası..
eğer internetten alışveriş yapıyosan d&r internet sitesini tavsiye ederim. Hem mağaza fiyatından daha ucuz hem de 50 lira üzeri kargo ücreti yok. Dvd ve müzik cdleri makul fiyatta. Misal Duman albümleri 11.99 gibi.
selamlar.