6 Şubat 2009 Cuma

!f 2009

Değişime, dönüşüme, harekete kendinden başlayan ve bunu herkese öneren 8. !f İstanbul AFM Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali 12-22 Şubat tarihlerinde İstanbul'da start alıyor...

Bu yıl İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın desteğiyle gerçekleşen festival, klasikleşen İstanbul mekanları Beyoğlu AFM Fitaş, AFM İstinyePark ve AFM Caddebostan Budak’a bu yıl bir yenisini ekliyor ve Beyoğlu Emek Sineması’na da taşınıyor. !f Ankara ise 26 Şubat – 1 Mart tarihlerinde Ankara AFM Cepa Sineması’nda izleyicisiyle buluşuyor.
Bu sene gnçtrkcll’liler, alışkanlık haline gelen “1 bilet alana 1 bilet bedava” avantajını festivalde de yaşıyor. gnçtrkcll’lilere festival boyunca, hafta içi gündüz tüm seanslarda, 2. bilet bedava.


Festivalin Kült gibi yılalrdır alışkanlık yapan bölümleri ise şu şekilde;
Keşif, Hit Filmler, Kuzey Işıkları, Karşı Sesler, Fantastik Filmler, Tek Planda Dünya, Amerika'dan Yeniler, Senden Başka, Gökkuşağı !f Kült, Nöbetçi Sinema, !f Kısalar...

Ayrıca oscar adayı olup şimdiden epece gümbürtüye neden olan Slumdog Millionaire, The Wrestler, Man on Wire gibi filmler de dopdolu içerikte inci tanesi olmuş, İStanbullu ankaralı sinemasever bilet kovalasın, yabancı değiliz nasılsa bu tarz mevzulara:)
Tüm detaylara, bilgilere, seanslara, filmlere burdan bakınız;
http://2009.ifistanbul.com/

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Harika filmler var bu sene de.Hangisine gidiceğimi şaşırdım:)Aronofsky in yeni filmini ve Kuzey Işıkları kapsamında gösterilcek filmleri kaçırmamaya çalışıcam.Danny Boyle un son numarası(Slumdog Millionaire)de çok iyiymiş fakat benden bir tüyo o film festivalden sonra gösterime girer çoğu yerde.