12 Eylül 2008 Cuma

İki Fotoğraf Arasındaki Fark?

Rahmetli Optik Başkanın kollarını açıp kartal misali ufukları selamlayan pozu malum , fotoğrafta da görüleceği üzere Panathinaikos tribünleri neden gerek duydularsa copy-paste şekli yapmış.
Pankartın üstünde de belki 'çok sevdik be abi' yazıyodur, kim bilir:)

7 yorum:

efecantekin dedi ki...

panalı amca atkı tutuyor yahu =)

ferdinand dedi ki...

hazır eller havadayken atkı tutuşturmuşlar işte efe:) esas o atkıda ne yazıyo merak ettim, hazır almışken sloganı da koymuşlardır inşallah çok sevdik be abi...

Şairler Parkı dedi ki...

Bir süre önce görmüştüm bu fotoyu. Arkadaşlarımla benzer şeyleri konuşmuştuk. Bana göre Optik Başkan'ın ta kendisi Pana tribünlerindeki. Pana'nın meşhur bestesi bizim tribünlerde denenmeye başladığında youtubeda videolar havada uçuşmuştu. Bu vesile ile adamlarla çok haşır neşir olduk. Optik Başkan'ın fotoyu görüp, esinlenmiş olabilirler. Atkı tutması bir şeyi değiştirmez, birkaç işlemle halledilir o da.

Şairler Parkı dedi ki...

Atkıda yazan, tam emin olmamakla beraber. Pana sen bizim dinimizsin, allahımızsın mealinde bir şey galiba:)

efecantekin dedi ki...

bence panalı amcanın atkı tutması tamamen değiştirir her şeyi. çünkü zaten atkıyı açmak için elleri yukarıda açmak zorundasın. yani demek istediğim, adamlar sadece atkı tutan bir amca resmi koymuşlar bence. =) daha net olursam eğer, her atkı açan taraftar resmi rahmetliden c/p değildir, öyle değil mi?

myown dedi ki...

bana da atkı tutan bir adam gibi geldi ama yapabilirler panathinaikoslular tabi hiç sevmediğim bir grup olurlar kendileri

Demir Kafes dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.