12 Eylül 2008 Cuma

Geliyor


Yıl 2030, Ted çocuklarını karşısına alıp anneleriyle nasıl tanıştığını anlatmaya başlar ve 2005'e dönülür, olaylar gelişir...
Legendary, awesome kelimelerini belleklere kazıyan,Barney Stinson gibi kült bir figürü insanlarla tanıştıran, son olarak izlediğimiz 3.sezon finaliyle 5 kişi arasındaki inanılmaz ilişkiyi, dostluğu, MacLaren bardaki muhabbetler, hüpletilen biralar, çılgın taksici Ranjid, güzelim jeneriği ve haddinden fazla komik durumları içimize nakşeden şahane dizi How I Met Your Mother.


20 dakikaya akla gelmeyecek kadar güzel şeyler sığdıran, Ted karakteri etrafında oluşturulmuş harika karakterler ki Barney karakteri kendine has jargonu, bitmek bilmeyen kuralları, hal ve hareketleriyle bile tek başına izleme sebebidir.

Velhasıl 4.sezonuyla 22 Eylül'de başlıyormuş. Bizde ne zaman yayınlanmaya başlanır bilinmez, onları beklemeden internet üzerinden tüm bölümler toptan bulunup iki günde izlenmeli, Barney-Robin mevzusu derinleşecek mi, Ted evlenecek mi- gerçekten değişti mi- Lily-Marshall ikilisi daha ne gibi hadiselerle cebelleşecek, diziye konuk kim gelecek merak içinde beklemedeyiz.
ve tabi ki tokat olayında son gelişmeler ne olacak, bknz video;

slap bet

2 yorum:

Ortega dedi ki...

Robin Scherbatsky hastasıyım..hastasıyım

ferdinand dedi ki...

Robin abla bambaşka hakkaten Ortega.
bir de onu Kanadalı diye sürekli ezmeseler:)