2 Ağustos 2008 Cumartesi

Adebayor & Emirates Cup


Monaco'dan 2006 yılında alınan, Kanu'nun gidişiyle onun misyonunu devralmışcasına ve benzer tarzları nedeniyle eş tutulan Emmanuel Adebayor geçtiğimiz yıl oynadığı 48 maçta 30 gol atarak Henry'nin gidişi sonrası biter denilen Arsenal'i şahlandıran isimlerin başında geldi.
Geçen sene basına "birçok takım kendileri için oynamamı istiyor" demecinden sonra eleştiri almış biraz da gözden düşsede halen 3 yıllık kontartı devam ederken 2-3 yıl daha kontrat uzatmak istediğinden bahsetmiş.


Arsenal takımının, bu ailenin bir parçası olmaktan çok mutluyum açıklamasının ardından birçok futbolcudan duyduğumuz Wenger hakkında O adeta babam gibi, o benim patronum ve o ne derse onu yaparım açıklamalarıyla kulübe ve patron Wenger'e bağlılığını belirtmiş.
Açıkçası Arsenal'e yakışan, özellikle Fabregas ile şahane uyum sağlayan hırslı ve kendini sürekli geliştiren bir adam, kalsın isteriz.

Arsenal'in Emirates Stadınında evsahipliği yapacağı Emirates Cup için yoğunlaştığını da ekleyelim,
Kupa maçları NTV Spor'da naklen yayında olacak, favorim evsahibi, her daim güzel futbolun temsilcilerinden, izlemesi hep keyifli olan Arsenal olacak.

Program şu şekilde;


Cumartesi

16:00 REAL MADRID - HAMBURG
18.15 ARSENAL - JUVENTUS


Pazar

16:00 Juventus - Hamburg
18.00 Arsenal - Real Madrid

1 yorum:

st dedi ki...

Adam Kanu diyor başka bir şey demiyor. Kanu gel dese buna Portsmouth'a gider:)