5 Nisan 2009 Pazar

Dün'den Kalan



















4 yorum:

designerk dedi ki...

Oradaydık.Coşkumuzla, sevgimizle ve iyi niyetimizle. Ama bizle beraber başkalarıda vardı. Bütün o cahillikleri, kendilerini dev aynasında gören, elindeki insana işkence yapmadan duramayan, asli görevi toplumu, vatandaşı korumak olupta sadece kendi egolarını koruyan, sonra utanmadan stad içinde bilmem kaçıncı yıllarını kutlayan faşizan devlet terörü, Türk polisi. Küçücük çocuklara, yaşlı teyzelere utanmadan sıkılmadan biber bombası atan, kutlamayı savaş alanına benzeten, insanları coplayan bundan da zevk alan bu adamlar yüzünden herşey kursağımızda kaldı.

cem dedi ki...

yakıyorsak aşkımızdan!

Tarjeta Amarilla dedi ki...

Gercekten keyifliydi polisle yasanan olaylar disinda, uzun zaman sonra ben de besiktasli olmamama ragmen arkadaslarimi kiramayarak inonu tribunlerinde yerimi aldim...Polise tribunlerin verdigi tepki ne kadar dogruysa Besiktas takiminin sahaya ciktigi pankart bir o kadar yanlisti...

Bu arada tribunde Zeki Demirkubuz'u ve Cem Dizdar'i da gormek hostu, gerci ogrendim ki hep ayni yerde izliyorlarmis maci... :)

ferdinand dedi ki...

Harika başlayan, uzun zamandır belki de şampiyon olduğumuz o günden bu yana olmayan coşkuyla başlayıp devam eden günün üzerine limon sıkan, emniyet diye tabir edilip kimin emniyeti dedirten insanlara selam olsun.

@tarjeta seki demirkubuz'u üstten ikinci fotoğrafta görebilirsin:)