19 Şubat 2009 Perşembe

Baketbol Kupa Programı

Beşiktaş olarak talihsiz bir kura çekerek Kerem Tunçeri gibi takviyeler ve yükselen grafiğiyle formunun üst noktalarındaki Efes ile eşleştik. Pek şansımız olduğunu düşünmüyorum açıkçası. En güzel maç ise Fenerbahçe ile Telekom maçı olacak gibi, Digitürk dalgasının basketbolu da eline geçirmesi nedeniyle yıllar sonra Basketbol Ligi zevkinden de olmuştuk. Neyseki kupa sayesinde sağlam maçlar izleyeceğiz. Fenerbahçe Cibona deplasmanında galibiyet çıkardı 3 kulvarda ilerlerken Telekom da istikrarsız oyununu bir nebze düzeltti gibi. Kuralar nasıl olur bilmem ama finalde Efes-Telekom olsa şahane olur gibime geliyo basketbol seyri açısından tabi. Yoksa gönlümüz Beşiktaş-Fener ya da Galatasaray derbisinden yana.
İzmirliler kombinelerini alıp kurulsun mis gibi canlı canlı izlesinler...


Yarın İzmir'de başlayacak ve 3 gün sürecek Teknosa Türkiye Kupası sekizli final maçları NTV Spor ekranlarında olacak.
Teknosa Türkiye Kupası Sekizli Fina maçları 20-22 Şubat tarihleri arasında İzmir Halkapınar Spor Salonu'nda oynanacak ve karşılaşmalar NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.

Aliağa Petkim, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Cola Turka, Efes Pilsen, Erdemir, Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Cafe Crown ve Türk Telekom takımları 'Sekizli Final'de mücadele edecek.

Devlerin eşleştiği ilk turda canlı yayın Cuma günü saat 16:00'da Galatasaray Cafe Crown-Antalya Büyükşehir Belediyesi maçı ile başlayacak. Ardından 18:15'te Beşiktaş Cola Turka – Efes Pilsen, 20:30'da ise Fenerbahçe Ülker-Türk Telekom karşılaşması canlı yayınla NTV Spor'da olacak.

Teknosa Türkiye Kupası'nın yarı final maçları Cumartesi 15:00 ve 17:15'de oynanacak. Final ise Pazar 16:00'da başlayacak. Yarı final maçları ve final karşılaşması da NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.

20 ŞUBAT CUMA
13.45 ERDEMİRSPOR-ALİAĞA PETKİMSPOR
16.00 G.SARAY CAFE CROWN – ANTALYA B.B. (NTV SPOR – CANLI)
18.15 BJK COLA TURKA – EFES PİLSEN (NTV SPOR – CANLI)
20.30 F.BAHÇE ÜLKER – TÜRK TELEKOM (NTV SPOR – CANLI)

21 ŞUBAT CUMARTESİ
15.00 YARI FİNAL 1. MAÇ (NTV SPOR – CANLI)
17.15 YARI FİNAL 2.MAÇ (NTV SPOR – CANLI)

22 ŞUBAT PAZAR
16.00 FİNAL (NTV SPOR – CANLI)

Hiç yorum yok: