28 Nisan 2008 Pazartesi

Alkışlar Hedo'ya


Klişe tabirle NBA'deki gururumuz Hidayet, gösterdiği performansla bu sezon 'en çok gelişme kaydeden oyuncu' seçildi.
Kimilerine ve taraflı olsak da bizlere göre All-Star'a seçilmemesi büyük hata olan Hedo normal sezonu 19.5 sayı, 5.7 ribaunt ve 5 asist ortalamalarıyla bitirerek oyunun her yönüne sağladığı katkıyı herkese göstermiş oldu.
En önemlisi de Orlando gibi bir takımın lideri haline geldi Hedo, en kritik topları korkmadan kendisi kulalndı, sorumluluk aldı, maçlar kurtardı, kendine güvendiği zaman içindeki potnsiyelin farkına vardı belki de...

Aldığı bu ödülle ayrıca Orlando tarihinde Scott Skiles, Darrell Armstrong ve Tracy McGrady'den sonra Orlando Magic tarihinde bu ödüle layık görülen 4. oyuncu oldu.
Play off'larda da hızını kesmedi istikrarlı bir şekilde yürek hoplatmaya, takımını sürüklemeye hatta bloklar yapmaya devam ediyor.
Çok yönlü bir oyuncu olmasının, birçok pozisyonda oynayabilmesinin meyvesini almaya başladı Hidayet, dış atışlarda da yüksek yüzdeli atmaya başladıktan sonra kendisine güveni geldi, takım içindeki lider oyuncuların başını çekmeye başladı ki hakikaten gurur verici birşey...

Hiç yorum yok: