11 Aralık 2009 Cuma

Tarantino & Altın Kızlar



 The Golden Girls ülkemizde de yıllarca gösterilmiş, zihinlerde yer eden yabancı dizilerden olmuştu ki o zamanlar zaten sayılı olan dizileri heralde izlemeyen yoktu, o saatlerde hayatın durduğu zamanlardı.
İşte Altın Kızlarımızın 4.sezonunda Elvis ile alakalı bölümde tanıdık sima gözlerden kaçmıyor ki bunu da Quentin abinin Jay Leno şovda konuk olduğu sırada izleyerek gördük.
Film dükkanı işlettiği zamanlarda gerçekleşmiş, cüzzi miktara figüranlık yaparken bir dönem ufak yaşta bir kitap çaldığını başına bela olduğunu ardından yıllar sonra bu kitaptaki hikayeyi filme çektiğini ki mevzu bahis film Jackie Brown, anlattı ki enteresan bir hayatı ve dönüm noktaları ilginç.

5 yorum:

SirEvo dedi ki...

Bu rolden kazandığıyla 2 sene idare etmiş dediğine göre. :))

Programı ben de izledim bu gece. Jay Leno Show ciddi ciddi kaçırılmaması gereken bir programmış biz sinemaseverler olarak, bunu anladım.
Filmlerini izlediğimiz adamların gerçek karakterlerini, hayat hikayelerini öğrenmek gerçekten süper bir şey.

Tarantino'yla ilgili en ilginç detaylardan biri de, yönettiği filmlerdeki arabaların filmden sonra kendine ait olması. Kill Bill'deki karavan, Death Proof'taki o manyak araba vs. evinin önündeymiş. Manyak herif ya. :D

Bu arada QT bana biraz geyimsiz gibi geldi ama neyse. :P

ferdinand dedi ki...

ahahaha
yorum için sağol kardeşim, her ne kadar sonunda bombayı patlatsan da:)

Tarantino sinefil dediğimiz kelimenin tam karşılığı, küçüklükten içine işlemiş bi defa sinema...

Çavlan dedi ki...

ahaha tarantino mükemmelmiş, tıfıl tıfıl, koptum :)) bu videoyu bulup çıkarttığın için teşekkürü en azından kendi adıma borç biliyorum.

Çavlan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Kasux dedi ki...

yaw bu altın kızları izlemiyen bir ben miyim:)