26 Kasım 2009 Perşembe

Her Yerinden Öpülen Adam


Akıllarda daha çok Ertem Şener'in sözlü tacizi kalsa da, güzel bir galibiyet oldu.
Aynı hatayı belki biz de yaptık geçmişte Fenerbahçe aynı şekilde benzer olayı yaşarken küçümsedik belki, yedek takım zart zurt diyerek. Lakin Ferguson'un Owen, Evra, Carrick hamleleri, kalecinin dahi gol arayacak hale gelmesi olayı zaten gösterir cinsten. Kadroda Neville, Vidic gibi tecrübeli ismlerin yanında kendisini kanıtlamış, oynamaya aç sırtlan gibi gençlerle çıktı adamlar, sağlı-sollu saldırdılar, çekilen onlarca şut başarıyla püskürtüldü, tam gol yedik derken Rüştü çıktı sahneye, bu tarz kritik maçları sevdiğini biliyorduk zaten.
En başta takımın kendine olan güveninin geldiği zaten sahaya çıktığında anlaşılıyor keza Mustafa Denizli'nin de forma girdiğini, takımdaki yardımlaşmanın olağanüstü savunmanın oturtulduğunu görmek sevindirici. Geçtiğimiz haftalardaki tutukluk, hücumdaki pasif oyun, pozisyon üretememe, organize olamama halleri bir nebze aşılmış, en çok sövülen İbrahim Üzülmez, Rüştü hatta Fink gibi isimlerin performansları da ayrı bir hadise. Sezon başından beri zorla oynar görüntüsündeki Bobo ve Tello'nun gayretleri de önemli ama bu iki adamdan da minimum verim alıyoruz, geç kalsak da en kısa zamanda yol verilmeli benim görüşüm.
Ardarda gelen 2 büyük galibiyet moral motivasyon açısından son derece önemli. Onun kadar önemli olan bu tarz maçlardan sonra rehavete kapılmadan yola devam etmek, umarım onu da başarır bu takım...

5 yorum:

SirEvo dedi ki...

Cuma günü sorsalar, FB ve ManUTD maçları ne olur diye, "puan çıkartamayız 2sinden de" derdim. Şimdi önümüze kim gelse, "hiç belli olmaz" diyebilirim. Ne garip dimi?

ozan1903 dedi ki...

valla fener maçından rahat galibiyet bekliyordum zaten. ama bir ay öncesine kadar manudan kötü bir sonuçla döneriz diyordum. taa ki maç gününe kadar. çarşamba günü takım havaya girdi feneri yendik bir yerlerim kalktı yani yenebiliriz dedim ve öyle oldu. inmemesi dileğiyle :)

ozan1903 dedi ki...

eee Beşiktaş bu sağı solu belli olmaz ;)

Fabulinus dedi ki...

Çok güzel bir noktadayız, Demirören illetinden kurtulup, tribünler olarak tek vücut olmaya devam...

ozan1903 dedi ki...

inşallah kurtulacağız bu adamdan...