26 Kasım 2008 Çarşamba

Canım Ailem


Dün itibariyle 2.bölümünü izleyebildiğimiz, ilk bölümde Cem Yılmaz'ın şöyle bir göründüğü, güzel insan Uğur Yücel'in önderliğinde ve tüm harbiliğiyle izlenesi güzel bir dizi.
Meliha rolünde Şebnem Bozoklu diye bir hatun var ki bu kadar mı güzel rol yapılır arkadaş. Diziyi izlemek için bir başka sebep alın size. Samim rolünde Uğur Yücel ise yine yeteneğinin doruklarında dolaşırken Samim karakteriyle en has Adanalı2yı ekranlardan evlere taşıyor, canım ciğerim diyerekten:)


Film trajik şekilde başlasa da yavaş yavaş renkleniyo, komedi daha ağır basar oldu güzel de oldu. Bir de ülkede başarılı olmuş birçok dizi gibi semt kültürünü, semt havasını yerleştirmeye başlamışlar ki bu da seyircinin benimsemesi yolunda olumlu bir adım olmuş.
Oyuncu babında genç oyuncular da çok başarılı sadece ufak çocukların büyük olanı abileri biraz kıl bir tipe sahip, bunun dışında Uğur Yücel'in dizide ekürisi konumunda OZan Güven de gayet güzel olmuş, biri Adanalı diğeri Mersinli muhabbet epey güzel oldu ki bu bölümde bir ara Mersin-Adana Demirspor muhabbeti de geçmedi değil.

Dizinin akıbeti umarım geçtiğimiz yıl Fikret Kuşkan ve Erkan Can'lı Bıçak Sırtı gibi olmaz. Reyting kıstas olarak alınıp hareketle bu güzelim dizide en cafcaflı zamanlarında bir anda bitirilirse şaşırmamak gerek.
Uğur Yücel'e dönecek olursak Yazı-Tura ve Hayatımın Kadınısın yönetmenlik deneyimlerinden sonra oyunculuğa ağırlık verdi ki iyi de oldu, bu ülkede sessiz sedasız canavar gibi işler yapan, sanatsa sanatın kralını yapan, üreten, iz bırakan nadir adamlardan. Yüzüyle, mimikleriyle, tüm oyun becerisiyle her olduğu projeyi izletmeyi başaran, hayvan gibi oynuyor diye tabir edilen renkli güzel bir adam, allah başımızdan eksik etmesin.

dizi ile bilgiler, fotolar, bölüm özetleri, oyuncular ve forum bölümleri şu adreste;
http://canimailem.tv/

Hiç yorum yok: