10 Mayıs 2012 Perşembe

Eşber Abi

"Beşiktaş damarlarımızda dolaşan mevzudur!.."  Eşber Yağmurdereli


Bir körün stada girebilmesi için mutlaka yanında bir görenin olması gerekiyor. Dolayısıyla da biletsiz kaldığımızda ben Bahadır’la birlikte giriyorum stada, o bölüme girdikten sonra oradan açığa tırmanıyoruz. Bir gün Galatasaray maçına gideceğiz, 4-5 arkadaş vardı biletsiz, dolayısıyla da hepimize bir kör icap etti. Aradım körler derneğini, birkaç kişiyi ayarladık, aldık geldik, ikisi Galatasaraylıymış, ama bizimle birlikte Beşiktaş tribünlerinde oturmak zorunda kaldılar. Galatasaray akın yapınca heyecanlanıyorlar, bağırıyorlar filan, tabii tribündeki diğer taraftarlar işkillendi, kim bunlar, aramızda ne yapıyorlar diye sıkıştırdılar. “Ya arkadaşlar yapmayın, bunlar kör” dedik, bir yandan ters ters bakıp, bir yandan söylendiler “ya başlatmayın körlüklerine, ne işleri var burada, zaten görebilseler Galatasaray’ı tutmazlardı”.   (sonbarikat'tan alıntıdır)

2 yorum:

designerk dedi ki...

ferdinand iki dakika önce özel yetkili federasyonumuz! tff'nin saçma sapan kararlarını okurken "ulan dedim bittirdiler elimizde kalan son kırıntıları da aldılar savurdular etrafa artık bu futbol düzenine içinde Beşiktaş'ta olsa zor katlanılır" diye kendi kendime söylenirken bu postunu gördüm. yeminle içimdeki kaskatı olmuş yağlar eridi gitti. ne olursa olsun, içerisine ne kadar zehir katılırsa katılsın bunun panzehirinin bizde olduğu hissiyatı kapladı içimi birden. elimizden en fazla bir sağolasın demek geliyor. ama emin ol en samimi haliyle gönderiyoruz teşekkürümüzü.

ferdinand dedi ki...

Teşekkür ederim kardeşim, hal ve gidişat sıfırın altında da olsa, ümidimiz-kolumuz kanadımız kırılsa da elimizden alamazlar Beşiktaşı,futbolu diyorum ne kadar inanıyorum bilmiyorum ama:)
sen sağol, hala hayata tutunmaya değer kılan şeyler var az da olsa peşindeyiz o 'şey'lerin...saygı-sevgi...