31 Aralık 2011 Cumartesi

Yılbaşı, Yılsonu, 2012, Mayalar Haklı Çıksa Keşke vesaire

 Alternatif yılbaşı olarak, kararında bira -bomonti ve tuborg tavsiye edilir- fonda türk sanat müziği ya da rahmetli tenor ömer yılmazın seslendirdiği mükemmel türküler, ardından sevilen filmlerden tercihen: pulp fiction, lock stock and two smoking barrels, tuzlu fıstık pringlesın sarı olanından ve abur cubur... İyi seneler, ne kadar iyi olabilirse artık:)


''Televizyon denilen bu orospu çocuğunu seyredip sıkıntını dağıtmaya çalıştığında, yalnızca kendini kötü daha da kötü hissediyordun. Bitip tükenmeden birbiri ardına anlamsız yüzler geçiyordu karşından. İçlerinde birkaç tane ünlünün de bulunduğu sonsuz bir aptallar resmi geçidiydi televizyon. Eğlence programları güldürmüyordu, dramalar da dördüncü sınıf şeylerdi.''

Bukowski

3 yorum:

Adsız dedi ki...

seni okumayı özlemişim...

ferdinand dedi ki...

teşekkürler leydi, çok selam:)

S dedi ki...

yılbaşı denen şey çok saçma. bir de ben, klasik kadın genlerimden ötürü "bir şeyler yapmalı" içsesiyle "of hiç de çıkılmaz dışarı neyim" içsesi arasında kaldım. dışarı çıkılmaması evet mantıklıydı. ben de eve misafir çağırdım.

çok zorlamaydı. 65 çeşit yemek yap, bir sürü içmeye çalış, salak saçma oyunlar oyna. zaten bir buçukta uykumuz geldi yattık.