8 Ekim 2008 Çarşamba

Bilmece-Bulmaca

Bulun bakalım fotoğraflarda her dönem tek değişmeyen isim kim? Biraz kazık mı oldu ne?
Bilin ki Yıldırım Çorapören bir teknik adamın "hocamızın arkasındayız" dediğinde gidişi çok yakındır, lakin kendisi ve panda arkadaşı asla gitmezler, bu ülkede bir kulüp nasıl yönetilmezin cevabı bu isim ve eşrafıdır. Ertuğrul Sağlam'ın delikanlı duruşu, onurlu bir şekilde arkasından çevrilenlere karşı verdiği istifa kapak olmalıdır demek ister bu gönül ama popülizmin doruklarında olan bu başkandan bahsediyoruz, yüzsüzlüğün bu kadarı olmaz diyoruz.
Biri bu adamı durdursun!..



3 yorum:

Ayhanlar Platform dedi ki...

Ertuğrul Sağlam efendiydi, kişilikliydi, onurluydu, kısacası adam gibi adamdı... ama herşey kişilikle efendilikle olmuyor malesef birazdan futboldan anlamak lazım, İ.B.B maçına tek forvetle çıktığı gün Beşiktaş'tan gitmeyi haketmişti zaten...

Adsız dedi ki...

Bi dahaki başkanlık seçimi ne zaman?Anlaşılan bu adam ve çetesi kulübümüzü yemeye ve kullanmaya devam edicek.Bunun istifa edeceği yok.O gurur yok bu adamda anlaşıldı.Çarşı bir yönetimi istifaya çağarmaya hiç olmadığı kadar haklı şu an.Kimse Çarşı ya kulübü bölüyosunuz,para yiyosunuz da diyemez.Çünk herkes biliyo artık basın bile cephe aldı çorapörene.Bari erken seçm yapılsa da adam gibi bi aday çıksa..

Şairler Parkı dedi ki...

İlk fotodan itibaren yüz ifadesi nasıl değişmiş Demirören'in. Her karede bir öncekinden daha mutsuz ve ben napıyorum diyen, ama yok yok doğru yapıyorum yahu diye kendini kandıran bir ifade var.

Geldiği günden beri Beşiktaş'a hiçbir şey vermediği gibi haddinden fazla Beşiktaş'tan götüren Demirören. O'nun da gidişine şahit olacağız. Beşiktaş, sanırım bundan daha kötü yönetilemez.

Tores